Direct contact? +32 2 613 31 10

Bel ons:
+32 2 613 31 10
#

PNO Consultants helpt bedrijven bij het opmerken,
aanvragen en opvolgen van subsidies voor uw projecten,
zodat u zich volledig kunt concentreren op de
operationele uitvoering en uw core-business.

Hierbij begeleiden wij u van A tot Z in de trajecten
die de verschillende subsidieverstrekkers uitstippelen,
en nemen we zoveel mogelijk werk uit uw handen.

Nieuws

Crossroads2


30/03/2017

CrossRoads2 is een project binnen het Europese programma Interreg Vlaanderen-Nederland. Het heeft als doel om de duurzame, grensoverschrijdende samenwerking rond kansrijke innovatieprojecten tussen kmo’s in Vlaanderen en Zuid-Nederland (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg) te stimuleren. Het project richt zich op kmo’s met goede, innovatieve en technisch haalbare projectideeën die graag grensoverschrijdend samenwerken met andere kmo’s.

CrossRoads2 stimuleert innovatie door middel van matchmaking (samenbrengen van bedrijven), subsidies (zowel voor haalbaarheidsstudies als innovatieprojecten) en follow-up (proactief meedenken naar vervolgstappen en valorisatie van de opgedane kennis).

De voorlopig laatste oproep voor het verkrijgen van subsidies gaat open op 2 mei 2017, met als deadline 30 juni 2017. Dit geldt enkel voor innovatieprojecten. Voor haalbaarheidsstudies kunnen geen subsidies meer verkregen worden. Er dient minimaal één kmo in Vlaanderen gevestigd te zijn en minimaal één kmo in Zuid-Nederland bij het uitvoeren van een innovatieproject. Er wordt bij de beoordeling van de ingezonden projecten gewerkt volgens een tendersystematiek (onderlinge en simultane vergelijking/rangschikking van de ingediende projecten op basis van vooraf vastgestelde beoordelingscriteria). Een besluit over de aanvraag volgt binnen zestien weken na de sluitingsdatum van de oproep.

CrossRoads2 richt zich op cross-sectorale en cross-technologische innovaties die passen binnen de topclusters van de Regionale Innovatie Strategie voor Slimme Specialisatie (RIS3):

·         hightech systemen

·         chemie en materialen

·         agrofood

·         life sciences & health

·         cleantech

·         biobased economy

·         logistiek

·         maintenance

Meer info? Contacteer ons!
Wilt u meer weten?

U kan ons ook vinden op LinkedIn!
CONTACT
Excelsiorlaan 51
1930 Zaventem
België

 

Copyrights © PNO Consultants  |  Sitemap  |  Disclaimer