Direct contact? +32 2 613 31 10

Bel ons:
+32 2 613 31 10
#

PNO Consultants helpt bedrijven bij het opmerken,
aanvragen en opvolgen van subsidies voor uw projecten,
zodat u zich volledig kunt concentreren op de
operationele uitvoering en uw core-business.

Hierbij begeleiden wij u van A tot Z in de trajecten
die de verschillende subsidieverstrekkers uitstippelen,
en nemen we zoveel mogelijk werk uit uw handen.

Nieuws

BEL-SME: oproep open


28/06/2017

De oproep voor BEL-SME projecten staat open voor alle disciplines tot 25 augustus 2017.

BEL-SME

De Vlaamse, Waalse en Brusselse overheid zijn zich bewust van het belang van synergiën en intraregionale samenwerking binnen België. Daarom hebben de drie overheden beslist om een duidelijk signaal te geven om samenwerking tussen ondernemingen uit verschillende regio's aan te moedigen.

Zo ontstond BEL-SME, een instrument dat Belgische ondernemingen de mogelijkheid geeft samen een O&O-project uit te werken. Boven de klassieke subsidie voor een ontwikkelingsproject, krijgen deelnemende kmo's een verhoging van 10-15%.

Aanvraagprocedure

Het projectconsortium moet uit minstens twee kmo’s bestaan van twee verschillende Belgische regio’s. De duurtijd van een project ligt tussen 12 en 24 maanden.

Hoewel BEL-SME gezamenlijke projecten van kmo's uit verschillende Belgische gewesten steunt en de bundeling van expertise aanmoedigt, is het programma gebaseerd op de bestaande regionale procedures. Dit betekent dat elke partner een werkplan moet indienen bij zijn financieringsinstelling. Voor Vlaamse partners is dit VLAIO (kmo-programma). Voor Waalse en Brusselse partners is dit  respectievelijk DG06 en Innoviris. Een kort 'koepel' formulier begeleidt het geheel, waarbij gefocust wordt op de samenwerking tussen de partners.
Wilt u meer weten?

U kan ons ook vinden op LinkedIn!
CONTACT
Excelsiorlaan 51
1930 Zaventem
België

 

Copyrights © PNO Consultants  |  Sitemap  |  Disclaimer