Ons team

Ir. Marc De Coster

Marc heeft als Landbouwkundig Ingenieur en Ingenieur Milieubeheer al bijna 30 jaar ervaring als wetenschappelijk adviseur, redacteur, projectmanager en consultant, in het bijzonder in de natuur- en milieuzorg, landbouw en energie. Hij heeft een bijzonder brede kennis opgebouwd van deze sectoren evenals de nationale en Europese subsidies die bij deze thema’s aanleunen. Marc heeft altijd wel een natuurweetje klaar. Bij PNO bekommert hij zich dan ook vooral over het vormgeven en schrijven van de projecten die te maken hebben met duurzame ontwikkeling.

marc.decoster@pnoconsultants.com

 

Dr. Ir. Katrien Vanherck

Katrien is een beetje een duizendpoot binnen PNO. Leergierig als ze is, werkt ze graag zowel nationaal als Europees en op zoveel mogelijk wisselende thema’s. Met haar achtergrond als bio-ingenieur in Milieutechnologie, met een doctoraat in Membraantechnologie, heeft ze een zekere affiniteit voor de milieu-, energie-, chemie- en materiaalkundige sector maar ze werkt evengoed in andere domeinen. Haar grootste sterkte is ongetwijfeld haar vlotte pen, waarmee ze uw verhaal graag vertaalt naar een sterk, logisch samenhangend en goed te begrijpen subsidiedossier.

katrien.vanherck@pnoconsultants.com

 

Dr. Ir. Inge Geukens

Inge is de nieuwste aanwinst binnen PNO België. Met haar opleiding als bio-ingenieur en een doctoraat met focus op katalyse en organische chemie, heeft ze de juiste achtergrond om de meeste subsidieaanvragen goed te doorgronden en werkt ze voor uiteenlopende klanten binnen de Vlaamse bedrijvenwereld. Verder heeft ze door haar ervaring op een patentenbureau een goede basis inzake intellectuele eigendom om de innovatie van een project goed te kunnen inschatten. Inge is een fervent volleybalster. Zij heeft dan ook een sterke winnaarsmentaliteit die dagelijks in haar werk bij PNO van pas komt

inge.geukens@pnoconsultants.com

 

Dr. Ir. Brecht Hommez

Brecht heeft een neus voor IWT projecten. Hij voerde ondertussen al ontelbare opdrachten uit voor KMO’s en grote ondernemingen, wat telkens resulteerde in projecten van een hoge kwaliteit en met een zeer hoge slaagkans. Met een achtergrond als burgerlijk ingenieur en een doctoraat is hij in staat om op elk niveau met u mee te denken. Van welke sector u ook bent en in welke fase uw innovatieproject ook zit, Brecht helpt u de weg te vinden naar de IWT subsidies en maakt er, voor zover dat mogelijk is, een succesvol verhaal van dat zeker scoort.

brecht.hommez@pnoconsultants.com

 

Dr. Ir. Frederik Vandecasteele

Frederik kan als geen ander op een efficiënte manier een project en een tekst vorm en structuur geven. Hij concentreert zich binnen PNO op subsidies voor onderzoek, ontwikkeling en innovatie en voert regelmatig opdrachten uit voor kennisinstellingen en sectororganisaties. Als bio-ingenieur met een doctoraat in industriële biotechnologie heeft Frederik bij PNO in het bijzonder een specialisatie opgebouwd rond duurzame chemie en biotechnologie. Zijn gestructureerde en doelgerichte aanpak wordt geapprecieerd door zijn klanten en zijn collega’s.

frederik.vandecasteele@pnoconsultants.com

 

Kris Limpens

Kris neemt voor verschillende soorten opdrachten, zowel nationaal als internationaal, het project management uit uw handen. Met een jarenlange ervaring als externe auditor voor de bedrijvenwereld en de publieke sector, is ze ideaal geplaatst om uw subsidietrajecten tot een goed einde te brengen. Van audits en inspectie tot projectboekhouding en projectrapportering, Kris heeft aandacht voor de kleinste details en zorgt er zo voor dat uw subsidies ook op uw rekening terecht komen. Kris is een echte ‘multitasker’. Dat is niet alleen handig voor haar job bij PNO maar ook bij haar kookkunsten, ze heeft haar grootste hobby ondertussen omgezet in een diploma van Chef.  

kris.limpens@pnoconsultants.com

 

Koen Jans

Koen is een echte allrounder. Hij is niet alleen prima in staat om uw projectadministratie, -boekhouding en -rapportering uit te voeren, maar hij kan evengoed mee uw subsidieaanvragen schrijven. Hij is in beide takken voornamelijk actief op vlak van HR- en investeringsdossiers en fiscale maatregelen. Koen is niet snel uit zijn lood te slaan en heeft zijn hoofd altijd op orde. Of u in uw project nu slechts heel kleine of juist reusachtig grote problemen blijkt te hebben, hij zal ze steeds in zijn kalme, geduldige stijl samen met u oplossen.

koen.jans@pnoconsultants.com

 

Nader Akil, PhD

Nader supports European organizations in the initiation, management and coordination of EU research projects. Nader has substantial industrial research experience in ICT and Photovoltaic in the last 10 years, having worked in large companies such as Philips, NXP semi-conductors and Photovoltech. Thanks to his experience in coordinating large research projects and in applying his expertise as an evaluator in the EU Framework programmes, Nader can help you to use the EU grants for your own benefit, in the implementation of your innovation strategies.

nader.akil@pnoconsultants.com

 

John Deckers

John leidt het Belgische PNO team met een bovenal klantgerichte maar ook erg teamgerichte aanpak. Omdat hij zelf lang consultant was binnen het bedrijf, kan hij zijn team nog steeds inhoudelijk en projectmatig bijstaan op verschillende vlakken. Dankzij zijn lange ervaring binnen en buiten PNO weet hij uw commerciële vraag uitstekend te vertalen naar een service die PNO u kan bieden, binnen uw en onze mogelijkheden.

john.deckers@pnoconsultants.com

 

Wendy Van Dam en Kevin Ricou

Wendy en Kevin zijn de motoren van het PNO team. Wendy heeft de touwtjes administratief strak in handen en verzekert de efficiëntie in de contacten met klanten. Kevin staat in voor de boekhouding en ondersteunt de consultants op allerhande vlakken, vooral als het om contracten en cijfers gaat. Beide zijn bovendien niet om een lach verlegen. Op alle mogelijke manieren zorgen zij er zo voor dat de consultants hun opdrachten vlot kunnen uitvoeren.

wendy.vandam@pnoconsultants.com

kevin.ricou@pnoconsultants.comzoeken
U kan ons ook vinden op LinkedIn!

CONTACT - NIEUW ADRES!

Excelsiorlaan 51
1930 Zaventem
België
T: +32 2 613 31 10


Copyrights © PNO Consultants  |  Sitemap  |  Disclaimer